“Wat me zo aanspreekt aan zeilen is dat je elke keer op een andere manier, onder andere omstandigheden, toch je doel bereikt.”

Wie is Philip?

De Alliantiemanager is Philip Drontmann. Al ruim tien jaar begeleid ik partijen bij hun samenwerking. Uiteenlopende belangen en prioriteiten weet ik bij elkaar te brengen en ik heb veel ervaring opgebouwd met alle dimensies die kunnen spelen bij samenwerking tussen organisaties in gebiedsopgaven.

Hoe ik dat doe, hangt natuurlijk samen met mijn persoonlijkheid. Ik ben:

  • ondernemend en energiek

  • verbindend en vasthoudend

  • doelgericht, sterk gevoel van purpose

  • oprechte interesse, in de inhoud, het proces en de mensen

  • onafhankelijk en vrij denkend

  • gedreven door idealen

  • hartstochtelijk zeiler

Dat alles breng ik graag in de praktijk voor jouw project, vooral als dat een duurzaam en innoverend idee betreft voor de Nederlandse kust en delta. Ik zie kansen om de transitie naar een duurzame Nederlandse delta en kust te versnellen met mijn aanpak en wie ik ben. Daar ligt mijn hart.

Alliantiemanager-Wie-is-Philip

Voor jouw project?

Ik werk graag voor opdrachtgevers die diplomatiek en resultaatgericht zijn. Opdrachtgevers die oog hebben voor anderen, afstemming belangrijk vinden en een kijk hebben op de toekomst en de strategische belangen. Ik hecht eraan om bij de start meteen een stevige basis te creëren – en daarmee tijd en geld te winnen in de rest van het traject.